YOU PLAY

Oversport do të jetë ofruesi i vetëm i eventeve më të
rëndësishme sportive duke ofruar ligat botërore
dhe duke fuqizuar kështu lidhjen mes tifozëve dhe sportistëve.

YOUR PASSION, YOU PLAY

Shiko argëtimet më të mira sportive në OVERSPORT

Abonohu për të mos humbur më të mirat e ligave më të bukura në botë.

Zbuloni dhe jini të pasionuar pas përvojës së plotë sportive që OVERSPORT mund të ofrojë: Garat e volejbollit, Turneu i atletikës, Kampionatet sportive, Turneu i Squash dhe shumë përmbajtje të tjera shtesë.

Zgjidhni ofertën që i përshtatet më mirë nevojave tuaja, çregjistrohuni në çdo kohë.

1 MUAJ SPORT

Çmimi aktual i shërbimit OVERSPORT, përveç promocioneve, është 7,99 € në muaj. Shërbimi i nënshtrohet kufizimeve teknologjike dhe gjeografike në varësi të mbulimit të operatorit tuaj të internetit. Shkoni te OVERSPORT.TV për të kontrolluar kërkesat minimale të internetit, shpejtësinë e nevojshme dhe pajisjet e suportuara.

Shërbimi Oversport është i dedikuar për qytetarët me kombësi shqiptare të Shqipërisë dhe Kosovës. Ky shërbim i ofrohet edhe të gjithë shtetasve të huaj me rezidencë brenda territorit të Shqipërisë dhe Kosovës. Gjithashtu ky shërbim i ofrohet edhe të gjithë qytetarëve që përfitojnë nga ligji i portabilitetit dhe lëvizjes së lirë në territoret jashtë këtyre kufinjëve.

Është rreptësisht e ndaluar dhe e dënueshme për t’u regjistruar nëse nuk i plotësoni kërkesat e mesiperme dhe pas verifikimit abonimi juaj do të bllokohet.

SPORTI NË NIVEL NDËRKOMBËTAR

Përjetoni botën drithëruese të argëtimit sportiv live. Në platformën tonë, çdo moment gjallërohet ndërsa dëshmoni atletët dhe ekipet tuaja të preferuara në veprim, pikërisht nga komoditeti i ekranit tuaj. Bashkohuni me ne tani dhe mos humbisni asnjë ndeshje emocionuese…DHE SHUMË TË TJERA…

COPA DEL REY

COPA DEL REY

Shfaqja e Kupës së Spanjës zbarkon në kanalet OVERSPORT. Mos i humbisni të gjitha sfidat që do të shohin skuadrat më të forta spanjolle të luftojnë për titullin kampion të Copa del Rey. E gjithë përmbajtja mund të ndiqet në të gjitha pajisjet smart përmes OVERSPORT.
MARATONA

MARATONA

Maratonat e mëdha Romë 2021-2023 dhe Berlin 2021-2022 janë të disponueshme vetëm në platformën Oversport.
Ndiqni atletët më elastikë në botë ndërsa vrapojnë në ndjekje të fitores nëpër mjediset urbane të këtyre qyteteve historike!
CEV

CEV

Oversport ju sjell Kampionatin Europian të Volejbollit për meshkuj dhe femra 2021-2025. Ky kalendar sportiv është plot me ngjarje duke përfshirë kualifikime të ndryshme, gara klubesh, liga evropiane, si dhe beach&snow volley.
ATLETIKE

ATLETIKA

Adrenalinën dhe dedikimin e atletëve më të mirë në Oversport. Turi Botëror i Lojërave të Brendshme të Atletikës si dhe Turi Kontinental i Atletikës Botërore për sezonet 2021-2024 do transmetohen ekskluzivisht në platformën tonë.