NDIHMA

Njoftim për ndryshimet e tarifave të abonimeve Oversport

Përgjatë periudhës maj – tetor, ju keni shijuar momentet sportive më emocionuese të transmetuara nga ne me një çmim special falë ofertës tonë promocionale të këtyre 3 muajve.
OVERSPORT dedikohet për të sjellë tek ju transmetimet më të shumëpritura sportive me cilësinë më të lartë duke ju ofruar përvojat më të paharrueshme. Gjatë këtij viti platforma jonë është pasuruar midis shumë të tjerash me Kampionatin Shqiptar “Abissnet Superiore”, Kategorinë e Parë, Kupa dhe Superkupa e Shqipërisë dhe së fundmi edhe me Kupën Spanjolle “Copa del Rey”, për 3 vitet e ardhshme.

Tashmë me përfundimin e periudhës promocionale, duam t’ju vëmë në dijeni që, nga data 15 tetor çmimet do të rikthehen në vlerat e tyre origjinale të listuara si më poshtë:
1 muaj abonim (Tv + Mobile) = 7.99 €
12 muaj abonim (Tv + Mobile) = 79.99 €

Ndryshimi i çmimit do të aplikohet automatikisht në sistem dhe në faturën tuaj të ardhshme.

Për çdo pyetje apo paqartësi na kontaktoni si më poshtë:
Tel: +355 69 3496 564
E-mail: info@oversport.tv

OVERSPORT
You Play!

Pyetjet e drejtuara/kërkuara më shpesh

Cfarë është Oversport?

Oversport është një shërbim transmetues sportiv, duke u dhënë adhuruesve të sportit kontrollin dhe fleksibilitetin për të parë sportet e tyre, sipas mënyrës së tyre. Ju nuk keni nevojë për një kabllo të thjeshtë apo satelitor për ta parë atë, kështu që konfigurimi është i shpejtë dhe i thjeshtë. Mund të shkarkoni aplikacionin Oversport dhe të shikoni në pajisje tuaj kudo që jeni në shtëpi ose në lëvizje, të gjitha për një çmim të volitshëm. Prioriteti ynë është lidhja mes sportit dhe sportdashësve.

Ku është Oversport i arritshëm?

Oversport App është i disponueshëm në të gjithë botën me një platformë të re globale streaming fillimisht të përqendruar në futboll. Por Seria A TIM është në dispozicion vetëm në Shqipëri dhe Kosovë.

Çfarë sportesh mund të shikoj në Oversport?

Oversport aktualisht është më i përqendruar në Seria A TIM.
Sporte shtesë që Oversport ofron: Volejboll, Futboll, Paraolimpikë, Atletikë etj.

A do të jenë të gjitha sportet të disponueshme në vendin tim?

Disponueshmëria e sporteve në kohë reale dhe përmbajtjes origjinale ndryshon për çdo vend. Ju lutemi shkoni te ‘Eksploroni Oversport’ për të parë se ku ndodheni.

Në cilat pajisje mund të transmetohet Oversport?

Oversport është i disponueshëm në shumicën e pajisjeve, duke përfshirë TV, transmetues, smartphone, tabletë, PC.

Kontaktet

Rruga Sulejman Delvina,
Qendra Olimpia,
Kati 3, Tiranë