KRIJO ABONIMIN NË OVERSPORT DUKE U REGJISTRUAR ME NUMRIN E TELEFONIT

Fillimisht zgjidhni prefiksin e shtetit, më pas shkruani numrin e telefonit, i cili duhet të përmbajë vetëm numra, pa karaktere të veçanta apo hapësira boshe dhe numri nuk duhet të fillojë me “0”. (P.sh: +355 6XXXXXXXX)

KUJDES! Vendosni numrin e saktë të telefonit në fushën e mëposhtme. Në numrin e përzgjedhur do të merrni me mesazh kodin e konfirmimit të llogarisë dhe me të njëjtin numër do të bëni edhe aksesimin e llogarisë tuaj në Oversport.

Për t’u identifikuar në aplikacionin e Oversport ju duhet të vendosni prefiksin dhe numrin e telefonit, pa përdorur karaktere të veçanta apo hapësira boshe. (P.sh: 3556XXXXXXXX)