Përmbajtja

COPA DEL REY

COPA DEL REY

Shfaqja e Kupës së Spanjës zbarkon në kanalet OVERSPORT. Mos i humbisni të gjitha sfidat që do të shohin skuadrat më të forta spanjolle të luftojnë për titullin kampion të Copa del Rey. E gjithë përmbajtja mund të ndiqet në të gjitha pajisjet smart përmes OVERSPORT.
PARALYMPICS

PARAOLIMPIKAT

Oversport beson se çdokush mund të arrijë majat, pavarësisht vështirësive të jetës.
Sporti është një përvojë fuqizuese, dhe ku më mirë se Lojërat Paralimpike Pekin 2022 dhe Paris 2024 për të shpërndarë këtë mesazh.
CEV

CEV

Oversport ju sjell Kampionatin Europian të Volejbollit për meshkuj dhe femra 2021-2025. Ky kalendar sportiv është plot me ngjarje duke përfshirë kualifikime të ndryshme, gara klubesh, liga evropiane, si dhe beach&snow volley.
ATLETIKE

ATLETIKA

Adrenalinën dhe dedikimin e atletëve më të mirë në Oversport. Turi Botëror i Lojërave të Brendshme të Atletikës si dhe Turi Kontinental i Atletikës Botërore për sezonet 2021-2024 do transmetohen ekskluzivisht në platformën tonë.
MARATONA

MARATONA

Maratonat e mëdha Romë 2021-2023 dhe Berlin 2021-2022 janë të disponueshme vetëm në platformën Oversport.
Ndiqni atletët më elastikë në botë ndërsa vrapojnë në ndjekje të fitores nëpër mjediset urbane të këtyre qyteteve historike!
SQUASH

SQUASH

Oversport ka kënaqësinë të transmetojë një nga sportet më të veçanta në botë, Squash-in! Në platformën tonë vjen turi botëror i shoqatës profesioniste të Squash-it për burra dhe gra në sezonet 2021-2022 dhe 2023-2024