YOUR PASSION, YOU PLAY

Shiko argëtimet më të mira sportive në OVERSPORT

Abonohu për të mos humbur më të mirat e një prej ligave më të bukura në botë, Serie A italiane.

Zbuloni dhe jini të pasionuar pas përvojës së plotë sportive që OVERSPORT mund të ofrojë: Garat e volejbollit, Turneu i atletikës, Kampionati Skocez, E-sportet, Turneu i Squash dhe shumë përmbajtje të tjera shtesë.

Zgjidhni ofertën që i përshtatet më mirë nevojave tuaja, çregjistrohuni në çdo kohë.

1 MUAJ SPORT

Çmimi aktual i shërbimit OVERSPORT, përveç promocioneve, është 3,99 € në muaj. Shërbimi i nënshtrohet kufizimeve teknologjike dhe gjeografike në varësi të mbulimit të operatorit tuaj të internetit. Shkoni te OVERSPORT.TV për të kontrolluar kërkesat minimale të internetit, shpejtësinë e nevojshme dhe pajisjet e suportuara.

Shërbimi Oversport është i dedikuar për qytetarët me kombësi shqiptare të Shqipërisë dhe Kosovës. Ky shërbim i ofrohet edhe të gjithë shtetasve të huaj me rezidencë brenda territorit të Shqipërisë dhe Kosovës. Gjithashtu ky shërbim i ofrohet edhe të gjithë qytetarëve që përfitojnë nga ligji i portabilitetit dhe lëvizjes së lirë në territoret jashtë këtyre kufinjëve.