July 24, 2021
AC Milan zbulon 2021 $ACM fan token European Summer Tour
AC Milan, në partneritet me Chiliz – krijuesit e Fan Tokens dhe aplikacionit të angazhimit të tifozëve Socios.com – janë të kënaqur që shpallin zyrtarisht turneun […]