September 15, 2021
“Kam projekt me 10 miliard €”, De Laurentiis lëshon “bombën”: Ky sistem nuk bën më!
12 klubet u rebeluan dhe menduan të krijojnë Super League, por në fund  pre tyre u tërhoqën. Real Madrid, Juventus dhe Barcelona ëndërrojnë ende, por ka […]
Albanian