September 3, 2021
Gjunjëzohet Spanja, ndalet Italia. Belgjika dhe Gjermania bëjnë detyrën
Shumë gola dhe një surprizë e madhe në ndeshjet kualifikuese për Botërorin, Katar 2022. Rezultati më surprizues, padyshim vjen nga Stokholmi, aty ku Suedia vendase mundi […]