September 4, 2021
Telashe për Bernardeschin, 11 punëtorë të pasiguruar në resortin e tij
Telashe për Federico Bernardeschin jashtë fushës së blertë. Mesfushori i Juventusit ka marrë një gjobë të majme nga autoritetët lokale dhe i është pezulluar aktiviteti tregtar […]