September 8, 2021
Japonia heq dorë, Botërori i Klubeve rrezikohet dhe FIFA vihet në siklet
Botërori për klubet rrezikon të mos zhvillohet. Japonia ka hequr dorë nga zhvillimi i këtij kompeticioni të përvitshëm. Shkak është bërë situata e rëndë e krijuar […]