September 2, 2021
Nga ferri, në parajsë: Të pathënat e jetës së Eduardo Camavinga
Eduardo Camavinga ka lindur në Miconje, një komunitet i vogël në një kamp refugjatësh në Angola. Në vitin 2003, ai dhe familja e tij u vendozën […]