September 13, 2021
Nuk zhgënjejnë favoritët, sot mësohet çifti i fundit çerekfinalist i Eurovollej 2021
Janë përcaktuar edhe 2 takime të tjera çerekfinale të Kampionatit Europian të Volejbollit për meshkuj që po zhvillohet në Poloni dhe Çeki dhe që transmetohet live […]
Albanian