September 16, 2021
Danieli ia kalon babit dhe gjyshit, më i riu nga dinastia Maldini që debuton në Champions
Liverpool-Milan është një ndeshje që ka hyrë në histori. Jo vetëm për historinë e lavdishme të dy skuadrave, që për herë të parë në Champions nuk […]
Albanian