September 2, 2021
85 milion në arka, Interi rikuperon financat
Pavarësisht largimeve të Lukaku-t dhe Hakimi-t, duket se drejtuesit zikaltër po vazhdojnë që të mbajnë konkuruese skuadrën falë objektivave të qartë teknikë dhe financiar. Punës shumë […]