September 1, 2021
Vorbulla Kostic, një shkronjë e harruar në email i mohoi transferimin te Lazio
Filip Kostic nuk u transferua te Lazio dhe tashmë po zbulohen edhe prapaskena të atyre gjërave që kanë ndodhur. Gianluca Di Marzio shkruan se Eintracht Frankfurt […]