September 15, 2021
Poloni-Slloveni dhe Serbi-Itali duelet që vendosin finalen e madhe të Eurovolej 2021
Janë përcaktuar 4 skuadrat më të mira të Kampionatit Europian të Volejbollit për meshkuj 2021. Poloni-Slloveni dhe Serbi-Itali janë dy sfidat gjysmëfinale të këtij turneu, që […]
Albanian