September 9, 2021
Goretzka dhe Kimmich për t’u vlerësuar, bëjnë gjestin e madh në Gjermani
Dy mesfushorët e qendrës së Bayernit dhe Gjermanisë, Leon Goretzka dhe Joshua Kimmich kanë treguar që përveç futbollistë të mëdhenj janë dhe njerëz të mëdhenj. Ata […]