September 14, 2021
“Lokomotiva”, surprizat dhe Juventusi “pikiatë”: Situata në Serie A pas 3 javësh
Kanë përfunduar tre javët e para në Serie A. Skuadrat italiane na kanë dhuruar shumë emocione gjatë këtyre tre javëve dhe shumë ndeshje kanë përfunduar ashtu […]
Albanian