September 16, 2021
Janet Guzman, bukuroshja që ka magjepsur Lewis Hamilton
Quhet Janet Guzman dhe është një influencuese shumë e njohur në Shtetet e Bashkuara të Amerikës. Në Nju Jork flitet se bukuroshja është në një marrëdhënie […]
Albanian