September 2, 2021
“Luajnë vetëm për para”, Mahrez: Nuk i kam thënë këto fjalë
Riyad Mahrez përgënjeshtron artikullin e The Sun, ku pretendohej se ai deklaronte se shokët e ekipit nuk e pëlqenin futbollin dhe luanin vetëm për para. ❌ […]