September 6, 2021
Zyrtare: Mario Gotze ka bindur, nënshkruan edhe për 2 vite me PSV
PSV është bindur që Mario Gotze është një element i rëndësishëm në skuadër dhe së fundmi i ka bërë një propozim që është pranuar nga gjermani. […]