September 3, 2021
Messias: Milani maksimumi në jetë, dua të fitoj kampionat e Champions
Ai është përforcimi i fundit i merkatos së Milanit: jo pak, si përgjegjësi. Por Junior Messias, mbart me vete një histori himni i së cilës është […]
September 1, 2021
Përralla e Messias: Nga puna si fatorino, në Champions me Milanin
Si një përrallë është historia e Junior Messias, që mund të shënojë gola në “San Siro” me fanellën e Milanit dhe mund të luajë në Champions […]