September 13, 2021
Nasri ndryshon profesion, bëhet komentator për platformën franceze Canal+
Samir Nasri ndryshon profesion. Ish-lojtari i Arsenalit dhe Manchester City do të jetë komentator i Ligës së Kampioneve për televizionin “Canal+”. Platforma televizive franceze ka zyrtarizuar […]
Albanian