September 8, 2021
Emocionet e kualifikueseve të Botërorit: Kosovë-Spanjë dhe Poloni-Angli epiqendra e ditës
Sot janë ndeshjet e fundit për këtë muaj për kombëtaret dhe rrugëtimin e tyre drejt Botërorit 2022. Ato rikthehen në Tetor. Sot luajnë grupet B, C, […]