September 6, 2021
Ngecin rinovimet e Dybala, Kessie, Insigne dhe Brozovic. Sa shumë yje rrezikon të humbasë Serie A
Pesë lojtarëve të rëndësishëm të Serisë A, i’u skadon kontrata pas 9 muajsh. Klubet respektive po bëjnë maksimumin që të rinovojnë me yjet e tyre, por […]