September 11, 2021
Romario shqetëson mbështetësit e tij, shtrohet me urgjencë në spital
Legjenda e Barcelonës dhe Brazilit, Romario është shtruar me urgjencë në spital, për të hequr fshikëzën e tëmthit. Romario, 55 vjeç, u shtrua në spital të […]