September 13, 2021
Tuchel: Fitova Champions League të plotë, jo gjysmë! E ndjej si trofeun tim
Chelsea e nis rrugëtimin në Champions League kundër Zenit. Synimi janë tre pikët dhe trajneri Thomas Tuchel e përsërit, ndërkohë që në konferencën për shtypin theksoi […]
Albanian