September 3, 2021
“Barcelona më lëndoi, doja të qëndroja”, Emerson Royal hap zemrën pas largimit
Lojtari më i ri i Tottenham, Emerson Royal, është pyetur nëse ndjehet i lënduar nga fakti që u ble dhe u shit nga Barcelona në të […]