September 2, 2021
“Ekip i shkatërruar, Agnelli katastrofa perfekte”, shpërthejnë ultrasit e Juves
2 banderola të vendosura nga grupi i tifozëve ultras Viking, në kangjellat e jashtme të stadiumit “Allianz” kontesojnë zgjedhjet e klubit bardhezi në merkato dhe kritikojnë […]