September 3, 2021
Arsene Wenger sqaron projektin: Kupa e Botës çdo dy vjet, ja detajet
Arsene Wenger është drejtori i zhvillimit të futbollit në FIFA dhe e ka marrë shumë seriozisht punën e tij. Në fakt tekniku po çon përpara që […]